Top Sport

Ендрик

Реал го купија тинејџерот Ендрик за 60 милиони евра!

Реал Мадрид, конечно, ги потврдија шпекулациите и го објавија трансферот на бразилскиот талент, Ендрик од Палмеирас за фантастични 60 милиони …

Реал го купија тинејџерот Ендрик за 60 милиони евра! Прочитај повеќе

Тинејџерската ѕвезда на Палмеирас со неверојатен гол со ножички

15-годишниот Ендрик е последната бразилска ѕвезда која предизвикува интерес кај повеќе европски клубови, посебно откако тинејџерот постигна фантастичен гол со …

Тинејџерската ѕвезда на Палмеирас со неверојатен гол со ножички Прочитај повеќе

Scroll to Top