Top Sport

ЕП во одбојка 2019

Браво момци! Македонија ја „прегази“ Унгарија и ќе игра ЕП во одбојка!

Македонија со 3:0 (25:21, 25:20, 25:21) ја победи Унгарија за да стигне до неверојатен пласман на Европското првенство во одбојка …

Браво момци! Македонија ја „прегази“ Унгарија и ќе игра ЕП во одбојка! Прочитај повеќе

Scroll to Top