Top Sport

Јакоб Ингебригтсен

ЕП атлетика: Перковиќ маестрално до петто злато, Ингебритсен пак ги победи браќата

Норвешкиот тинејџер, Јакоб Ингебригтсен по титулата на 1.500 метри стана европски шампион и на 5.000 метри, победувајќи го својот постар …

ЕП атлетика: Перковиќ маестрално до петто злато, Ингебритсен пак ги победи браќата Прочитај повеќе

ЕП атлетика: Тиам повторно „царица“ на седмобојот, Ингебригтсен ги победи браќата

Белгиската светска и олимписка шампионка, Нафаситу Тиам го освои европското злато во седмобојот, откако по тешка борба за 57 поени …

ЕП атлетика: Тиам повторно „царица“ на седмобојот, Ингебригтсен ги победи браќата Прочитај повеќе

Scroll to Top