Top Sport

Македонски олимписки комитет (МОК)

МОК го суспендираше Борко Ристовски на четири години

Дисциплинската комисија при Олимпискиот комитет на Македонија по пријава поведе постапка против македонскиот голман Борко Ристовски и поради прекршување на …

МОК го суспендираше Борко Ристовски на четири години Прочитај повеќе

Иницијативен одбор бара Вонредно собрание и промени во МОК

Иницијативен одбор од 18 спортски федерации бара одржување на Вонредно собрание на Макеоднскиот олимписки комитет и уредување на односите и …

Иницијативен одбор бара Вонредно собрание и промени во МОК Прочитај повеќе

Scroll to Top