Top Sport

Мартина Навратилова

Навратилова: „Големата тројка“ нема доволно убедливи наследници

Мартина Навратилова – некогаш првата светска тенисерка смета дека играчите од новата генерација не се доволно добри за да бидат …

Навратилова: „Големата тројка“ нема доволно убедливи наследници Прочитај повеќе

Навратилова: Ако имаш пенис не треба да се натпреваруваш како женско

Тениската легенда Мартина Навратилова во својата кариера мораше да надмине многу пречки околу нејзиниот изглед и нејзината сексуалност, но сега …

Навратилова: Ако имаш пенис не треба да се натпреваруваш како женско Прочитај повеќе

Scroll to Top