Top Sport

Романо Фенати

Лудакот кој му ја повлече кочницата на соперникот се враќа на патеката (Видео)

Италијанскиот мотоциклист, Романо Фенати, ќе им се врати на трките откако му истече суспензијата. Светот со Фенсти се запозна, кога …

Лудакот кој му ја повлече кочницата на соперникот се враќа на патеката (Видео) Прочитај повеќе

Мото2 лудило – Фенати се обиде да му ја грабне сопирачката на Манци! (видео)

Мото2 возачот Романо Фенати доби дисквалификација од трката во Мизано и може да биде дополнително казнет во неверојатен инцидент во …

Мото2 лудило – Фенати се обиде да му ја грабне сопирачката на Манци! (видео) Прочитај повеќе

Scroll to Top