Top Sport

Томи Фјури

На братот на Тајсон Фјури не му е дозволен влез во САД, неизвесен мечот со Џејк Пол

Боксерскиот меч помеѓу Јутјуберот, Џејк Пол и Томи Фјури, братот на шампионот во тешка категорија, Тајсон Фјури е пред второ …

На братот на Тајсон Фјури не му е дозволен влез во САД, неизвесен мечот со Џејк Пол Прочитај повеќе

Полубратот на Фјури се повлече од мечот со Јутјуб ѕвездата Џејк Пол

Томи Фјури, помладиот полубрат на „кралот“ во тешка категорија, Тајсон Фјури, се повлече од мечот со Јутјуб ѕвездата Џејк Пол, …

Полубратот на Фјури се повлече од мечот со Јутјуб ѕвездата Џејк Пол Прочитај повеќе

Scroll to Top