Top Sport

Урбано каиро

Италијанска „пресметка“ – претседателите на Фиорентина и Торино се тужат

Во необична ескалација на нетрпението во италијанскиот фудбал, претседателот на Торино, Урбано Каиро го тужи претседателот на Фиорентина, Роко Комисо, …

Италијанска „пресметка“ – претседателите на Фиорентина и Торино се тужат Прочитај повеќе

Scroll to Top