Top Sport

Маестро Небојша е најдобриот прогнозер

Зад нас е едно фантастично ЕУРО, во кое покрај првиот историски настап на Македонија, имаше многу неизвесни натпревари, пресврти, контроверзи и секако само еден шампион – четата на на Роберто Манчини.

„SofaSocore“, пред стартот на првенството ви даде шанса да бидете супер-прогнозери, со проекција на патот до финалето и шампионот, во кое како мајстор се покажа Небојша Јовчески.

„SofaScore“, го наградува со „PlayStation 4“ и со новата „FIFA 21“.

Честитки!

Scroll to Top