Top Sport

Леброн дојде да го гледа синот, а го виде „новиот Шекил О`Нил“ (видео)

Леброн Џејмс се најде во небрано кога дојде да го гледа својот син на школски натпревар. Џејмс во салата „налета“ на осмооделенец кој е повисок од него.

Се работи за Џезер Џексон, момче високо 213 сантиметри кој неодамна наполни 15 години.


Џексон минатата година објасни дека на 14 години веќе бил висок 210 сантиметри. Само за споредба, славниот Шекил О`Нил на негова возраст имал 198 сантиметри.

Погледнете ги кошаркарските вештини на Џексон, од кои фасциниран остана и „кралот“ Леброн:

Scroll to Top