Top Sport

Шефот на УФЦ, Дејна Вајт знае како треба ако го сретнеш со Мајк Тајсон во авион

„Челичниот“ поранешен апсолутен шампион во тешка категорија, Мајк Тајсон повторно е на насловните страници, откако се појави видео во кое тепа еден здодевен фан додека е на лет во САД. Тој прво е пријателски расположен кон двајцата фанови и разговара со нив, но потоа кога тој не престанув ја губи контролата и го мава фанот.

Шефот на УФЦ, Дејна Вајт на целиот инцидент има друг поглед – им даде совет како треба да се однесуваат со Мајк Тајсон кога се во авион со него.

„Еј, глупаци, вака остануваш жив кога ќе се сретнеш со Мајк Тајсон на авион“, вели Вајт со поодамнешно видео во кое му станува на „Челичниот“ кога тој ќе го побара неговото место.

Scroll to Top