Top Sport

РК Бутел го освои меморијалниот турнир за Денис Тот

РК Бутел ја освои титулата на првото издание на меморијалниот турнир во чест на нивниот поранешен ракометар, Денис Тот, кој беше убиен во Скопје минатата година.

Во родниот град на Тот, Ѓаково, Бутел со 25:23 го победи Осиек за да ја освои титулата, која потоа ја посвети токму на ракометарот.

Scroll to Top