Top Sport

андон бошковски

Стартуваше новиот проект на Лазаров, ракометниот клуб „КЛ7“

Првата македонска ракометна лига од оваа натпреварувачка сезона ќе има уште еден клуб „КЛ7“. Идејата на легендарниот Кирил Лазаров е …

Стартуваше новиот проект на Лазаров, ракометниот клуб „КЛ7“ Прочитај повеќе

Бошковски повеќе не е тренер на Еурофарм Работник

Ракометниот клуб Еурофарм Работник на својата интернет-страница објави дека Андон Бошковски повеќе не е тренер на клубот. Соработката била раскината …

Бошковски повеќе не е тренер на Еурофарм Работник Прочитај повеќе

Scroll to Top