Top Sport

Андреј Сантош

Челси го врати Андреј Сантош во Васко да Гама по проблемите со работната виза

Големиот талент на бразилскиот фудбал, Андреј Сантош се врати во Васко да Гама на тримесечна позајмица, откако Челси, кои платија …

Челси го врати Андреј Сантош во Васко да Гама по проблемите со работната виза Прочитај повеќе

Фијаско – Челси не можат да обезбедат работна дозвола за Андреј Сантош

Челси не успеја да обезбедат работна дозвола за нивното ново засилување, Браизлецот Андреј Сантош и покрај неговиот трансфер во зимскиот …

Фијаско – Челси не можат да обезбедат работна дозвола за Андреј Сантош Прочитај повеќе

Челси го донесоа бразилскиот талент Андреј Сантош од Васко да Гама

Бразилскиот клуб Васко да Гама потврди дека нивниот фудбалер од средниот ред, Андреј Сантош го комплетирал трансферот во Челси за …

Челси го донесоа бразилскиот талент Андреј Сантош од Васко да Гама Прочитај повеќе

Scroll to Top