Top Sport

Давид Вилја

Сериозни обвинувања за сексуално вознемирување за Давид Вилја

Скајлер Бадило, поранешна вработена во американскиот МЛС Клуб, Њујорк сити ФЦ, тврди дека славниот шпански голгетер Давид Вилја постојано сексуално …

Сериозни обвинувања за сексуално вознемирување за Давид Вилја Прочитај повеќе

Scroll to Top