Top Sport

Енди Руиз

Спектакл во најава – Руиз против Ортиз на средината на годинава?

Додека боксерскиот свет се подготвува за викенд-спектаклот во Лас Вегас, борбата меѓу тешкашите Тајсон Фјури и Дионтеј Вајлдлер, „зад завесата“ …

Спектакл во најава – Руиз против Ортиз на средината на годинава? Прочитај повеќе

Scroll to Top