Top Sport

Херта

Чудо во Цвајта – Синовите на тренерот Дардаи играа против Фортуна

Неверојатна сцена е видена во втората германска Бундес лига, популарниот „Цвајта“, минатиот викенд. На клупата на Херта седи Пал Дардаи, …

Чудо во Цвајта – Синовите на тренерот Дардаи играа против Фортуна Прочитај повеќе

Scroll to Top