Top Sport

Јовица Цветковиќ

Селекторот потрошил 1.200 евра на алкохол, пијан го водел мечот со Белорусија

Српските ракометни репрезентативци преку соопштение и се обратија на јавноста во кое го обвинија селекторот Јовица Цветковиќ дека под дејство …

Селекторот потрошил 1.200 евра на алкохол, пијан го водел мечот со Белорусија Прочитај повеќе

Не верувале дека ќе го минат Исланд, лумпувале низ Загреб

Претседателот на ракометниот сојуз на Србија (РСС) Божидар Ѓурковиќ за српските медиуми потврдил дека извештајот на селекторот Јовица Цветковиќ за …

Не верувале дека ќе го минат Исланд, лумпувале низ Загреб Прочитај повеќе

Scroll to Top