Top Sport

Манор Соломон

И покрај протестот на Шахтјор, Тотенхем ќе му даде договор на Соломон

Тотенхем се договориле за петгодишен договор со израелскиот фудбалер, Манор Соломон, кој ќе биде петти постојан трансфер на лондонскиот клуб …

И покрај протестот на Шахтјор, Тотенхем ќе му даде договор на Соломон Прочитај повеќе

Шахјтор се заканија дека ќе ги тужат Тотенхем за Манор Соломон

Извршниот дирекетор на украинскиот клуб Шахтјор Доњец, Сергеј Палкин се закани дека ќе ги тужи Тотенхем ако тие се обидат …

Шахјтор се заканија дека ќе ги тужат Тотенхем за Манор Соломон Прочитај повеќе

Scroll to Top