Top Sport

Роберт Кубица

Кубица: Фетел уште ја има волјата, но тоа понекогаш не е доволно

Роберт Кубица вели дека не се сомнева во волјата, умешноста и менталитетот на неговиот добар пријател, Себастијан Фетел, но додава …

Кубица: Фетел уште ја има волјата, но тоа понекогаш не е доволно Прочитај повеќе

Кубица се надева дека полскиот спонзор ќе му донесе место во Ф1

Резервниот возач на Вилијамс, Роберт Кубица останува со желбата да обезбеди враќање во Формула 1 следната сезона, откако организираше состанок …

Кубица се надева дека полскиот спонзор ќе му донесе место во Ф1 Прочитај повеќе

Scroll to Top